Coaching

Bij het schrijven van je boek of bundel

Waarom niet?

Begeleiding voorkomt stress

Bij het schrijven van hun boek, levensverhaal, dichtbundel, jeugdboek, tijdschrift voor een jubileum of een verhaal voor de voorstelling Alleen maar een Stem van het Opera Viva Festival mocht ik al diverse mensen begeleiden. Meedenken over opzet en inhoud, structuur. Kijken naar taalgebruik en spelling. Suggesties doen voor aantrekkelijke titels en beginzinnen, je wilt immers gelezen worden.

Ook begeleid ik bij het zoeken naar een vormgever en/of drukker, kan mee naar een overleg met hen, proeven beoordelen en zorgen dat het resultaat zo is als je voor ogen hebt. Zodat je jouw boek, bundel of tijdschrift vol trots kunt presenteren.

"Mijn speciale dank gaat uit naar Winny van Rij voor haar aanmoediging om door te gaan en voor het redigeren van het manuscript. 
Zonder haar was dit boek er niet gekomen." Margo van der Meer over 'De Woerdense Tijdgeest'

Ook voor maatschappelijke organisaties

Ook op zakelijk gebied zet ik me in voor maatschappelijke organisaties en goede doelen bij het maken van hun webteksten, het schrijven van flyers, het interviewen. Hierbij hanteer ik een vriendelijk tarief zoals voor My Breath My Music die ervoor zorgt dat mensen met een lichamelijke beperking ook muziek kunnen maken. Bij organisaties waarbij ik zelf betrokken ben, steek ik mijn handen vrijwillig uit de mouwen. Bijvoorbeeld voor het Magazine van ‘De 24 uur van Woerden’ en Autisme Woerden.