Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online Schrijfcafé

10/01/2022 @ 19:30 - 21:30

€15

Op maandag 10 januari 2022 is weer een  Schrijfcafé voor iedereen die van schrijven houdt, wel (weer) wat inspiratie kan gebruiken, in de schrijfflow wil komen, nieuwe technieken wil leren, ervaringen wil delen en inspiratie wil opdoen. Het is bij House of Arts, onderaan de molen (Molenstraat 40 in Woerden), van 19.30-21.30 uur.

Ieder Schrijfcafé staat bol van de inspirerende oefeningen die het schrijven stimuleren.

Het Schrijfcafé is voor iedereen die van schrijven houdt. Of je nu beginnend bent of al meer hebt geschreven, iedereen kan aansluiten. Je hoeft niet foutloos te kunnen schrijven, je schrijft vooral vanuit je gevoel. Daar komen mooie schrijfsels uit, of ze nu gebaseerd zijn op je eigen leven of op fantasie, alles is mogelijk.

Plezier staat voorop

Iedereen die wil kan meedoen met oefeningen waar iedereen mee aan de slag kan en die je op gang helpen, je zelf aan het schrijven zetten. Het is verrassend wat er uit komt, maar plezier in schrijven staat voorop.

Kosten en aanmelden

De schrijfcafé ’s zijn los van elkaar te volgen en de kosten bedragen 15 euro per keer, dat is inclusief twee drankjes. Aanmelden is wel nodig bij tekst@winnyvanrij.nl.

Zet de stap

Er zijn veel mensen die wel eens schrijven, maar in de hectiek van alle dag komt het er niet van om dat structureel te doen, hier kan dat, dus kom zelf een keer ervaren.

Gegevens

Datum:
10/01/2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€15
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Winny van Rij
Telefoon
0652696029
E-mail
tekst@winnyvanrij.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

House of Arts
Molenstraat 40
Woerden, Utrechtr 3441 BA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie