Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Je eigen leven zit vol inspiratie

29/10/2021 @ 15:30 - 17:30

€15

“Ik kan er wel een boek over schrijven.” Een veel gehoorde uitspraak. Sommigen doen het daadwerkelijk maar anderen laten het erbij, want waar begin je?

Een boek schrijven kan, maar is echt niet nodig, er komt veel bij kijken. Vaak is het beter dat grote doel los te laten en gewoon te beginnen. Laat je verrassen door herinneringen, dingen die je deed en meemaakte.

In deze cursus ga je op zoek naar verhalen. Over de plek waar je geboren bent,  je beste vriendin, die vervelende leraar, je eerste vriendje of reis, bijzondere familiebanden, de eerste keer in de sneeuw en de snoepjes die je altijd zo lekker vond. In de  kleine persoonlijke ervaringen zitten grote verhalen, en achter bijzondere of indrukwekkende momenten of gebeurtenissen zit een wereld verborgen.

Het opschrijven van je verhaal kan je veel inzicht in jezelf opleveren. Niet alleen feitelijk wie je bent, maar ook welke keuzes je hebt gemaakt en waarom, waartoe dat heeft geleid, wanneer kreeg je welk inzicht.

Op vrijdag 29 oktober is er een kennismaking met het schrijven van je levensverhaal, met autobiografische schrijven. Stuur een mail als je belangstelling hebt.

Gegevens

Datum:
29/10/2021
Tijd:
15:30 - 17:30
Kosten:
€15
Evenement Categorie:

Organisator

Winny van Rij
Telefoon
0652696029
E-mail
tekst@winnyvanrij.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

House of Arts
Molenstraat 40
Woerden, Utrechtr 3441 BA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie