Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schrijfcafé

28/08/2022 @ 08:00 - 17:00

Op zondag 6 november 2022 is weer een  Schrijfcafé voor iedereen die van schrijven houdt, wel (weer) wat inspiratie kan gebruiken, in de schrijfflow wil komen, nieuwe technieken wil leren, ervaringen wil delen en inspiratie wil opdoen. Deze keer laten we ons inspireren door de natuur, hopelijk buiten en anders binnen.

Het Schrijfcafé is van 11.00 tot 13.00 uur bij Podium Bredius, Burgemeester H.G. van Kempensingel 31, 3443 AM Woerden, waar we een grote binnen- en buitenruimte beschikbaar hebben om inspiratie op te doen en te schrijven.

Het Schrijfcafé is voor iedereen die van schrijven houdt. Of je nu beginnend bent of al meer hebt geschreven, iedereen kan aansluiten. Je hoeft niet foutloos te kunnen schrijven, je schrijft vooral vanuit je gevoel. Daar komen mooie schrijfsels uit, of ze nu gebaseerd zijn op je eigen leven of op fantasie, alles is mogelijk. Ieder Schrijfcafé staat bol van de inspirerende oefeningen die het schrijven stimuleren.

Plezier staat voorop

Iedereen die wil kan meedoen met oefeningen waar iedereen mee aan de slag kan en die je op gang helpen, je zelf aan het schrijven zetten. Het is verrassend wat er uit komt, maar plezier in schrijven staat voorop.

Kosten en aanmelden

De schrijfcafé ’s zijn los van elkaar te volgen en de kosten bedragen 15 euro per keer, dat is inclusief wat te drinken. Aanmelden is wel nodig bij tekst@winnyvanrij.nl.

Zet de stap

Er zijn veel mensen die wel eens schrijven, maar in de hectiek van alle dag komt het er niet van om dat structureel te doen, hier kan dat, dus kom zelf een keer ervaren.

Gegevens

Datum:
28/08/2022
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Winny van Rij
Telefoon
0652696029
E-mail
tekst@winnyvanrij.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Podium Bredius
Burg H.G. van Kempensingel 31
Woerden, 3443 AM Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie