Over mij

Schrijven is heerlijk

Ik leer het je graag of ik schrijf voor jou

Altijd in voor een nieuwe uitdaging

Tekstschrijver, journalist, schrijfcoach- en docent. Altijd in voor nieuwe uitdagingen en het verbinden met anderen. Bijvoorbeeld voor Woerden, 650 jaar stad. Op initiatief van KUNSTaandenRIJN werk ik als schrijfdocent samen met tekendocent Marijke Abbink mee aan het project Taal & Teken.

Ik laat je graag ervaren dat schrijven leuk is en dat je vanuit allerlei inspiratiebronnen en met diverse technieken tot verrassende schrijfresultaten kunt komen.

Achtergrond

Ik ben opgeleid in communicatie, pr en voorlichting, had tot 2003 een vaste baan bij een ondernemersvereniging op dit vakgebied en besloot daarna voor mezelf te beginnen. In al die jaren componeerde ik ontelbaar vele teksten voor kranten, magazines, websites, advertorials, flyers en brochures. Voor bedrijven, stichtingen en particulieren.

Het creatieve schrijven trok altijd want ook zakelijke en journalistieke teksten kunnen vaak een stuk aantrekkelijker. Met diverse cursussen en de opleiding tot docent creatief schrijven in mijn bagage laat ik anderen ook graag kennis maken met schrijven.