Schrijfvakantie

Even helemaal in je schrijfmodus komen?

Gun jezelf een Schrijfvakantie

Samen met andere schrijfliefhebbers

Lekker schrijven en uitwaaien op Terschelling, inspirerende workshops volgen, zelf schrijven, ervaringen uitwisselen, samen met anderen die dezelfde passie delen. Ongestoord bezig zijn met schrijven en niet afgeleid worden door andere mensen of verplichtingen.

Dat kan tijdens een Schrijfmidweek op Terschelling van maandag 2 tot vrijdag 6 oktober 2023 bij de www.folkshegeskoalle.frl waar alles verzorgd wordt, van overnachting, ontbijt, lunchpakket en diner (vegetarisch). We hebben gedurende deze hele periode een eigen lesruimte tot onze beschikking, inclusief koffie en thee die we steeds zelf even zetten.

Programma in vogelvlucht

We komen maandag 2 oktober in de middag aan en maken dan in stijl kennis met elkaar, gaan inspiratie opdoen, de omgeving verkennen, de zintuigen aanspreken en gewoon lekker schrijven aan de hand van verschillende opdrachten. Na het diner is er een gezamenlijk schrijfmoment.

Op dinsdag, woensdag en donderdag is er in de ochtend een workshop met steeds een thema dat past bij het eiland, bij de zee, het strand en de natuur, gekoppeld aan schrijfopdrachten gericht op het schrijven van een eilandverhaal.
In de middag is er afwisselend een gezamenlijke activiteit, tijd om aan je eigen schrijfproduct te werken of in te tekenen voor schrijfcoaching. ’s Avonds lezen we voor uit eigen werk, delen ervaringen, maken nog een heerlijke strandwandeling, drinken een drankje, doen woordspelletjes of wat er maar bedacht wordt, afhankelijk van de behoefte van de deelnemers.

Op vrijdag eindigt de schrijfvakantie met na het ontbijt nog een afsluitende schrijfactiviteit. Ook voor die dag is er een lunchpakket om met een gevulde maag de terugreis te kunnen aanvaarden. Het definitieve programma vind je bij Inhoud Schrijfvakantie.

Kosten

De kosten van de midweek zijn gebaseerd op acht deelnemers en overnachting alleen op een tweepersoonskamer.

De midweek kost 732 euro op basis van een normale kamer. Wil je liever iets eenvoudiger, dan kost de midweek 692 euro.

Extra kosten voor eigen rekening zijn: toeristenbelasting van 1,92 euro per persoon per nacht, vervoer, mogelijke extra activiteiten en drankjes anders dan koffie en thee tijdens gebruik van de cursuszaal.

Aanmelden en voorwaarden

Vanwege de nodige reserveringen die ik zelf moet doen, wil ik je vragen je uiterlijk 30 juni 2023 aan te melden. Na die tijd kan ook maar dan loop je het risico dat het of vol is of niet doorgaat.

Vermeld bij je aanmelding ook als je voorkeur hebt voor een iets eenvoudiger kamer. Ook vind ik het leuk iets meer over jou en je schrijfervaring te weten.

Kom je samen met iemand en wil je een kamer delen, vermeld dit er dan expliciet bij. Dan betaal je iets minder: per persoon 652 euro voor de iets luxere kamer, 612 euro voor een eenvoudiger kamer.

De algemene voorwaarden en mijn annuleringsbeleid vind je terug op de pagina Voorwaarden Schrijfvakantie 2023.

Graag tot dan!

Ik heb er enorm veel zin in en hoop jullie te zien op Terschelling. Kijk ondertussen gerust eens op mijn website als je meer wilt weten over mij of over wat ik doe en aanbied. Als je vragen hebt, laat het vooral weten.

Graag tot dan,
Winny van Rij