Uitbesteden

Lukt het je niet om zelf aansprekende teksten te schrijven?

Ik ga graag voor je aan de slag

Journalistiek

Mooie verhalen nodig voor magazine, website, krant of flyer? Ik vind het heerlijk om mensen te interviewen over hun passie, werk, persoonlijke situatie of drijfveren. Wie ze ook zijn en wat ze ook organiseren of voor elkaar krijgen. Of het nu het omgaan met een ziekte of beperking is, het organiseren van een activiteit, over hoe blij ze zijn met hun (vrijwilligers)werk, aankoop, Altijd breng ik het verhaal met de meeste zorgvuldigheid, in een logische opbouw, vorm, inhoud en context.

Copywriting

In het schrijven van teksten voor welk medium dan ook is het de kunst de kern te raken met een passende en opvallende uitstraling in woord en beeld, zowel op papier met een opvallende flyer of brochure als online via website of mailing.

Belangrijk is kernboodschap weer te geven, het wie, wat, waar, wanneer, waarom en hoe, antwoorden op belangrijke vragen of een overzicht van de belangrijkste producten en of diensten: kernachtig; boodschap in een oogopslag duidelijk; weinig ballast; kort en krachtig; gebruik van de juiste zoekwoorden (web); koppen die aanspreken; up-to-date zijn; een aanzet tot actie geven.