Voorwaarden Schrijfvakantie 2024

ALGEMENE VOORWAARDEN – JANUARI 2024

Aanmelden en betalen Schrijfvakantie 2 t/m 5 september 2024

  • Als je je aanmeldt voor de Schrijfvakantie bij Winny van Rij, Schrijfhuis en Schrijfwerk van maandag 2 t/m donderdag 5 september in Boirs, België ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.
  • Je meld je aan via tekst@winnyvanrij.nl en vermeld je naam, adres, telefoonnummer.
  • Lukt dit niet, neem dan contact met mij op via 06-52696029.
  • Na je aanmelding krijg je een bevestigingsmail en ontvang je een factuur voor een aanbetaling van 25% van de kosten. Deze dien je binnen 15 dagen te betalen op NL10ABNA0940150182 t.n.v. B. van Rij, onder vermelding van Schrijfvakantie 2024.
  • De aanmeldingen worden ingeschreven in volgorde van binnenkomst van de mail (of telefoon) en zijn definitief na ontvangst van de aanbetaling.
  • Voor het resterende bedrag ontvang je de factuur zodra de midweek definitief is, begin juli 2024.
  • Uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus ontvang je een mail met het definitieve programma, een eventuele voorbereidende schrijfopdracht, de vraag naar specifieke wensen op het gebied van coaching, een lijstje met wat je mee moet nemen, het adres/de routebeschrijving en eventuele andere bijzonderheden.

Deelnemers / doorgang

  • De Schrijfvakantie gaat door bij 8 deelnemers.
  • Als tot twee maanden voor aanvang van de schrijfvakantie bekend wordt dat de cursus niet kan doorgaan vanwege te weinig deelnemers, vanuit mij of de locatie, word je daar direct van op de hoogte gesteld. Het al betaalde cursusgeld stort ik zo snel mogelijk en ten minste binnen 15 dagen aan je terug.

Verhindering / annulering

Je wilt natuurlijk graag meedoen maar het kan zijn dat je onverwachts verhinderd bent.
Dat is vervelend voor jou, voor de verwachtingen die gewekt zijn bij andere deelnemers, voor de hele groep. Uiteraard fijn als je dit zo snel mogelijk laat weten, dan heb ik nog tijd om andere deelnemers te werven/vinden.

Annulering vanuit jou als deelnemer

·       Als je de Schrijfvakantie uiterlijk zaterdag 15 juni 2024 annuleert, reken ik alleen administratiekosten á € 15,00 en krijg je de al betaalde 25% van de kosten retour.

·       Annuleer je tussen 15 juni en 29 juni en blijven er door jouw annulering 7 personen over waardoor de Schrijfvakantie mogelijk niet doorgaat terwijl de verwachting anders was, ontvang je de betaalde 25% niet retour omdat er van mij uit extra inspanningen geleverd moeten worden om de achtste deelnemer te krijgen.

·       Omdat ik vanaf 30 juni 2024 een grote betalingsverplichtingen aan de locatie heb,
is vanaf dat moment 50% van het volledige bedrag verschuldigd bij annulering.

·       Bij annulering op de dag zelf of de dag ervoor ben je 100% van de kosten van de Schrijfmidweek verschuldigd.

In de laatste twee gevallen zal ik hierover persoonlijk contact met je opnemen. Mocht jij of ik een nieuwe deelnemer kunnen vinden, ontvang je 75% van de kosten terug. Mocht dat niet lukken maar zijn er na jouw annulering 8 deelnemers of meer over, dan ontvang je 50% van de kosten van de Schrijfvakantie retour.

Als je geen doorlopende annuleringsverzekering hebt, kun je bij je eigen verzekeraar eventueel een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten. Of bij de ANWB, zie https://www.anwb.nl/verzekeringen/annuleringsverzekering/kortlopend

Annulering vanuit mij als organisator

In het geval de Schrijfmidweek vanwege mijzelf onverhoopt op het allerlaatste moment niet kan doorgaan, ontvang je 95% van de kosten retour.